Madbokse fra Five-A-Day - Baby Food Freezing Cubes (8x70ml)

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-
  • Køb 3 for 64,00 kr. pr styk og spar 14%
Små Baby Cubes beholdere til babymad eller brystmælk fra First Steps, som gør det enkelt selv at lave, servere og opbevare babymad eller opbevare brystmælk. I stedet for at forberede ny babymad hver dag, kan du lave mad i større portioner og derefter fryse maden i den rigtige portionsstørrelse. Så undgår du at maden går til spilde, og det er nemt at holde styr på, hvor meget mad barnet får i løbet af et måltid. Hver beholder er med fastgjort låg, der er nemt at åbne og lukke. Sættet med beholdere til babymad eller brystmælk kommer i praktisk bakke, der gør det nemt at opbevare og stable mad eller mælk på køl eller frost. En fyldelinje på hver beholder fortæller dig, hvor meget du max kan fylde i, når du skal tage forbeholde for at indholdet udvider sig, når det fryser Når det er spisetid skal du bare opvarme en terning, og barnet vil få et komplet og hjemmelavet måltid! De små baby cubes er perfekte til at tage babymad med på turen, evt. en af de nedfrosne portioner, og server direkte fra beholderen. Når barnet er vokset fra babymad er mad beholderne perfekte at bruge som snack bokse til for eksempel rosiner eller andre snacks. Små baby cubes beholder til babymad eller brystmælk Sæt med 8 beholdere á 70 ml Beholder til babymad fra First Steps er 100% fri for BPA og pthalater Beholder til grød, mos eller brystmælk - og siden hen snacks Sæt boksene i praktisk bakke - nemt at opbevare på køl eller frys Den frosne babymad varmes nemt op i mikroovn Spar masser af opvask - går i mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine Materiale: PP Cube kapacitet: 70 ml Cube størrelse: 6cm x 6cm Bakke størrelse: 23.5 cm x 12 cm x 6,3 cm

Beskrivelse

Baby Cubes kom på markedet i 2000. Inspireret af sin nyfødte baby dreng, skabte grundlægger Rock Diodati et unikt og praktisk produkt kaldet Baby Cubes. Baby Cubes gør det nemt at opbevare og nedfryse hjemmelavet babymad eller brystmælk. Baby Cubes er en familiedrevet virksomhed, der leder efter unikke babyprodukter fra hele verden. Fokus er altid på produktets kvalitet og sikkerhed.

Specifikationer

Pris 74,00 kr.
Mærke First Steps
SKU FS379
barcode 5015302106799

Kunde bedømmelser

Kvalitet
Pris
Uundværlige til babymad
Anmeldelse af
Jeg fik denne anbefalet af en i min mødregruppe- og nu bruger vi dem alle sammen
Pris
Kvalitet
Virkelig praktiske
Anmeldelse af
Jeg elsker dem - supernemme at rengøre og bøtterne lukker tæt. De fylder ingenting hverken i fryser eller køleskab.
Pris
Kvalitet
God størrelse
Anmeldelse af
God størrelse til nedfrysning af hjemmelavet frugtmos, sveskemos eller lign. Det er praktisk at beholderne er enkeltvis da de ikke fylder ret meget i fryseren.
Pris
Kvalitet
Rigtig Godt køb
Anmeldelse af
Synes måske lidt kedelige i design, men er super praktiske og holder helt tæt. Købte de fødte i 40 og 140 ml i sommeren 2012 til første barn. Fungerer stadig perfekt, trods gentagne ture i opvaskemaskinen og hyppigt brug. Vil nu supplere op str. 70 ml, nu der er kommet en baby mere i huset.
Pris
Kvalitet
Opbevaring
Anmeldelse af
Så skønt at man kan opbevare resterne fra aftensmaden heri, og så kan det endda stables fint i fryseren. Og når det ikke bliver brugt fylder det ej meget i skabene!!
Pris
Kvalitet
Super gode !!
Anmeldelse af
Kan klart anbefales til folk som selv laver grød eller lign. Perfekte små portioner der nemt kan tages op enkeltvis af fryseren. Kan enda kommes i opvaskeren og lukker tæt.

6 Item(s)

pr. side
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madbokse fra Five-A-Day - Baby Food Freezing Cubes (8x70ml)
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.