Madbokse fra Five-A-Day - Baby Food Freezing Cubes (8x70ml)

Udsolgt
  • Køb 3 for 64,00 kr. pr styk og spar 14%

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

Små Baby Cubes beholdere til babymad eller brystmælk fra First Steps, som gør det enkelt selv at lave, servere og opbevare babymad eller opbevare brystmælk. I stedet for at forberede ny babymad hver dag, kan du lave mad i større portioner og derefter fryse maden i den rigtige portionsstørrelse. Så undgår du at maden går til spilde, og det er nemt at holde styr på, hvor meget mad barnet får i løbet af et måltid. Hver beholder er med fastgjort låg, der er nemt at åbne og lukke. Sættet med beholdere til babymad eller brystmælk kommer i praktisk bakke, der gør det nemt at opbevare og stable mad eller mælk på køl eller frost. En fyldelinje på hver beholder fortæller dig, hvor meget du max kan fylde i, når du skal tage forbeholde for at indholdet udvider sig, når det fryser Når det er spisetid skal du bare opvarme en terning, og barnet vil få et komplet og hjemmelavet måltid! De små baby cubes er perfekte til at tage babymad med på turen, evt. en af de nedfrosne portioner, og server direkte fra beholderen. Når barnet er vokset fra babymad er mad beholderne perfekte at bruge som snack bokse til for eksempel rosiner eller andre snacks. Små baby cubes beholder til babymad eller brystmælk Sæt med 8 beholdere á 70 ml Beholder til babymad fra First Steps er 100% fri for BPA og pthalater Beholder til grød, mos eller brystmælk - og siden hen snacks Sæt boksene i praktisk bakke - nemt at opbevare på køl eller frys Den frosne babymad varmes nemt op i mikroovn Spar masser af opvask - går i mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine Materiale: PP Cube kapacitet: 70 ml Cube størrelse: 6cm x 6cm Bakke størrelse: 23.5 cm x 12 cm x 6,3 cm
Beskrivelse
Baby Cubes kom på markedet i 2000. Inspireret af sin nyfødte baby dreng, skabte grundlægger Rock Diodati et unikt og praktisk produkt kaldet Baby Cubes. Baby Cubes gør det nemt at opbevare og nedfryse hjemmelavet babymad eller brystmælk. Baby Cubes er en familiedrevet virksomhed, der leder efter unikke babyprodukter fra hele verden. Fokus er altid på produktets kvalitet og sikkerhed.
Specifikationer
Pris 74,00 kr.
Mærke First Steps
SKU FS379
barcode 5015302106799
Farve Transparent
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Kvalitet
Pris
Uundværlige til babymad
Anmeldelse af Eva Aitken
Jeg fik denne anbefalet af en i min mødregruppe- og nu bruger vi dem alle sammen
Pris
Kvalitet
Virkelig praktiske
Anmeldelse af Zizi
Jeg elsker dem - supernemme at rengøre og bøtterne lukker tæt. De fylder ingenting hverken i fryser eller køleskab.
Pris
Kvalitet
God størrelse
Anmeldelse af Camilla
God størrelse til nedfrysning af hjemmelavet frugtmos, sveskemos eller lign. Det er praktisk at beholderne er enkeltvis da de ikke fylder ret meget i fryseren.
Pris
Kvalitet
Rigtig Godt køb
Anmeldelse af Anne
Synes måske lidt kedelige i design, men er super praktiske og holder helt tæt. Købte de fødte i 40 og 140 ml i sommeren 2012 til første barn. Fungerer stadig perfekt, trods gentagne ture i opvaskemaskinen og hyppigt brug. Vil nu supplere op str. 70 ml, nu der er kommet en baby mere i huset.
Pris
Kvalitet
Opbevaring
Anmeldelse af Kathrine
Så skønt at man kan opbevare resterne fra aftensmaden heri, og så kan det endda stables fint i fryseren. Og når det ikke bliver brugt fylder det ej meget i skabene!!
Pris
Kvalitet
Super gode !!
Anmeldelse af Stine
Kan klart anbefales til folk som selv laver grød eller lign. Perfekte små portioner der nemt kan tages op enkeltvis af fryseren. Kan enda kommes i opvaskeren og lukker tæt.

6 Item(s)

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madbokse fra Five-A-Day - Baby Food Freezing Cubes (8x70ml)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.