Babylift 3-i-1 fra Easygrow - Babynest og legetæppe - Favn Sand

EASYGROW
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  1.199,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Multifunktionel babylift Fawn fra Easygrow. Godkendt til at sove i. Babynest og lift møder hinanden i Easygrow Favn, som tilmed kan omdannes til legetæppe. Liften er enkel at have med på farten, og gør det nemt at flytte barnet uden at forstyrre søvnen. Favn har et liggemål på 70 cm, som er længere end tilsvarende modeller, men passer perfekt i de fleste barnevogne på markedet, også mindre kombivogne.

Godkendt til at sove i
De høje sider i Favn er lavet i lækkert og praktisk air mesh, et unikt materiale som er yderst åndbart. Liften er sikkerhedstestet efter EN1466: 2014 + AC: 2015, så baby trygt kan sove deri – også om natten. Siderne lægges nemt ned med to klips på hver side, og vupti, så har du et legetæppe med på farten. Legebøjlen fra Easygrow kan fastgøres direkte på Favn.

Perfekt match med kørepose
En kørepose kan fint bruges sammen med Favn, så baby har det lunt og godt, samtidig med at være beskyttet mod vind og vejr. Køreposen Easygrow Ferd er et perfekt match til Favn, da den kan bruges til nyfødte og kan udover Favn også bruges i barnevogn og autostol. Favn er imprægneret med det øko-venlige Bionic Finish ECO, som gør liften både vind- og vandafvisende.

Markedets længste liggemål
Favn kan åbnes i bunden og justeres i takt med at barnet vokser. Liftens madras måler 70 cm, som er længere end tilsvarende modeller på markedet. Den multifunktionelle lift passer, trods det lange liggemål, ned i de fleste barnevogne – også de små vogne som fx Bugaboo, Naturkind LUX, tvillingevogne osv. På indersiden er Favn betrukket med blødt GOTS-certificeret bomuld.

Kombiner Favn med andre Easygrow produkter
Easygrow Air Inlay passer perfekt i Favn. Underlaget er nemt at tage ud og vaske, hvis baby sveder eller der sker mindre uheld. Air Inlayet er også ekstra luftigt og fungerer godt om sommeren, for at holde det svalere hos baby. Easygrow Lammeskind kan også bruges i Favn, for at skabe et lunt og godt miljø i liften.

Værd at vide:
FAVN er testet ifølge EN1466 og er godkendt op til 9 kg, men med det lange liggemål har der været spørgsmål på, om den kan bruges til flere kilo.
Derfor har EasyGrow selv fået foretaget en ekstra test hos Intertek på 15 kg og 20 kg. Testen som blev gennemført var en såkaldt «static load test» udført af Intertek. Dvs. at FAVN tåler og er testet op til 20 kg.

Godkendelse i forhold til EN1466 er fortsat kun 9 kg.

Beskrivelse
Smart 3-i-1 lift, babynest og legetæppe Sider i åndbart Air Mesh materiale Ekstra polstret i hovedområdet Liggemål på 70 cm for en længere brugstid Testet og godkendt efter EN1466: 2014 + AC: 2015 og indeholder ingen skadelige kemikalier
Specifikationer
Pris 1.199,00 kr.
SKU 10300152
barcode 7072873001524
Mærke EasyGrow
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Babylift 3-i-1 fra Easygrow - Babynest og legetæppe - Favn Sand
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.