ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | Returret til 10/1-2021

Babydyne Kapok fra Liewood model Debbie Confetti sandy

500,00 kr
Kun 1 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
LW12959-5063
Giv de små en god nattesøvn med en allergivenlig babydyne lavet i økologisk bomuld og økologisk kapok. Kapokdynen er også oplagt at bruge som et behageligt og lækkert lille tæppe på grund af dens lethed og det fine design.
En fantastisk fordel er, at dynen har samme mål som Liewoods smukke baby sengetøj.
Kapok er et naturligt, organisk og bæredygtigt materiale, der er særlig kendt for dets lethed.
En kapokdyne har mange fordelagtige egenskaber, der sikrer de små en tryg og behagelig nattesøvn. Kapokfiberen gør, at dynen kan regulere varme og afvise fugt. Dette betyder, at dynen er modstandsdygtig overfor husstøvmider, og at den derfor er allergivenlig.
Vedligeholdelse:
En kapokdyne vil over tid blive blødere og lettere. Hvis du har købt en af vores baby- eller juniordyner til dit barn, kan det være en god idé at lægge dynen ind i din egen seng i starten. Vægten fra en voksen vil hurtigere få kapokfiberen til at blive blød end vægten fra små børn.
Vaskeanvisning:
Vi anbefaler ikke at vaske dynen for tit, da den i forvejen har antibakterielle, støvafvisende og allergivenlige egenskaber. Derudover vil det være en god idé at vente med at vaske kapokdynen første gang, indtil kapokfiberen er blevet mere blød.
Vi anbefaler, at kapokdynen vaskes på 40 grader uden at bruge skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer. En høj centrifugering er vigtig for at sikre, at kapokdynen er så tør som mulig inden tørretumbling. Undgå så vidt muligt, at kapokdynen er våd i længere tid ad gangen, da dette kan beskadige kapokfibrene.
Tørretumbling:
Påbegynd en separat tørretumbling af kapokdynen øjeblikkeligt efter vask. Vi anbefaler at tørre kapokdynen i intervaller; kapokdynen skal tørretumbles i 30 minutter ved høj varme. Efterfølgende skal den køle af uden for tørretumbleren i 30 minutter. Gentag denne proces indtil kapokdynen er fuldstændig tør.
Bemærk, at det kan være mere tidskrævende at tørre et kapokprodukt, men alle fordelene ved kapok gør det hele værd.
Farve: Confetti sandy
Kvalitet: 100% cotton organic / 100% kapok organic hypoallergenic
Mål: 70 x 100 cm
Størrelse: 70 x 100 cm

Vaskeanvisning:
Wash 40 normal
Tumble drying gentle
Specifikationer
SKULW12959-5063
MærkeLiewood
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Babydyne Kapok fra Liewood model Debbie Confetti sandy
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.