Baby- og Juniorseng fra Sebra - Wooden Edition

SEBRA
Udsolgt
vejl. 7.095,00 kr.
  5.321,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Sebra Sengen, Baby & Jr. Wooden er en dansk-designet baby- og børneseng - en sikker tremmeseng, som kan udtrækkes til juniorseng. Sebra Sengen, Baby & Jr. er beregnet til børn fra fødsel op til ca. 150 cm. (155 cm er udvendigt mål).

Sebra Sengen, Baby & Jr., kommer i to forskellige trækvaliteter og adskillige farver og er en seng, der kan gå i arv fra generation til generation ligesom den originale Juno seng gjorde.

Sebra Sengen, Baby & Jr. lever op til sikkerhedskravene i DS/EN 716-1:2017+AC:2019.

En seng til den nyfødte, til spædbarnet, til tumlingen og til junior
De forskellige kombinationsmuligheder gør det muligt hele tiden at finde nye anvendelsesmuligheder, hvilket var en af Viggo Einfeldts oprindelige idéer bag Juno sengen og derfor også en del af Sebra Sengen.

Møblet kommer usamlet, men samles let ved at følge den tilhørende samlevejledning, som bør gemmes til senere brug.

Stadie 1: Nyfødt/spædbarn
Sebra sengen samles i første stadie, hvor sengens bund hæves, således barnet i de første spæde måneder er lettere at løfte op fra sengen og lægge i sengen. Den hævede sengebund gør det nemmere at få et godt og sikkert greb om barnet når det skal tages op og samtidig kan forælderen bedre støtte spædbarnets baghovedet og nakken når barnet skal lægges i sengen, fordi afstanden til sengebunden ikke er så lang – det er både sikkert for barnet og bedre for forælderens ryg.

Sebra Sengen, Baby & Jr., er beregnet til max. 15 kg. i øverste sengebundsindstilling.

Stadie 2 – barnet gør tegn til at kunne kravle eller sidde
Når barnet begynder at gøre tegn til selv at kunne komme op i siddende eller kravlende position sænkes sengens bund.

De, for sengen, så karakteristiske og håndværksmæssigt svære tremmesider og gavlender skaber sikkerhed for barnet i dets første leveår og sikrer, at barnet ikke triller ud når det begynder at kunne bevæge sig mere, sidde selv eller, når det begynder at kunne stå oprejst. Sengens tremmer er skåret til i bunden, så der opstår en hældning, som gør, at barnet ikke kan få fodfæste og klatre/falde ud over sengens kant.

Sebra Sengen, Baby & Jr., er beregnet til max. 80 kg. i den nederste sengebundsindstilling.

Stadie 3 – Tumlingen: barnet gør tegn til at ville klatre eller er blevet stor nok til selv at kunne stå ud af sengen
Én eller begge tremmesider fjernes når barnet enten bliver så stor, at han/hun kan svinge benet over sengen, forsøger at klatrer ud eller blot er klar til næste skridt. Mange forældre forsøger at trække tiden med tremmesider lidt, fordi afmonteringen også betyder mindre kontrol. Men af sikkerhedsmæssige årsager, bør man kigge på sit barn og vurdere, hvor det er… og huske på, at tremmerne altid kan monteres igen, hvis tidspunktet alligevel ikke var det rigtige. De fleste fjerner dog en side når barnet er omkring 1 1/2 år, mens andre kan vente helt til barnet er 2 1/2 til 3 år – der findes intet korrekt facit, kun ens sunde fornuft. Kig på dit barn, placeringen af sengen og vurdér så, hvad der er bedst for jer.

Stadie 4 – Barnet vokser og har brug for mere plads
Når barnet når en vis længde, så er det tid til at trække sengen ud til juniorseng og fjerne begge tremmesider. Igen findes der intet korrekt facit, men kun den sunde fornuft. De fleste trækker dog sengen ud i løbet af 3-4-årsalderen.

Stadie 5 – Næste barn - næste generation
På et tidspunkt kan junior ikke længere være i sengen - Sebra Sengen, Junior & Grow kunne være den næste sengemulighed.

Lad den gamle baby & jr. seng gå i arv til det næste barn eller den næste generation – det gavner miljøet og sikrer samtidig, at sengens lange designhistorie videreføres.

Antibakteriel beskyttelse
Sebra Sengen, Baby & Jr. er behandlet med en antibakteriel, miljøvenlig og giftfri lak, som sikrer et renere indeklima og beskytter barnets sundhed. Mikrobiologiske sølv-ioner, som især bliver brugt i sundhedssektoren, nedbryder og forhindre mikroorganismer i at gro og mindsker derfor også spredningen af bakterier. Lakken er uafhængigt testet efter de restriktive JIS Z 2801 normer blandt andet på E. coli- bakterier.

Sebra Møbelfamilien – et sikkert valg
Sebra Sengen, Baby & Jr. matcher de øvrige møbler fra Sebra Møbelfamilien, som er kendetegnet ved bløde, afrundede hjørner og et tidløs, klassisk og skandinavisk udseende - Sebra Puslebordet, Sebra Sengeskuffen, Sebra Klædeskabet og Sebra Skrivebordet… og ej at forglemme miniatureversionen Sebra Dukkesengen.

Sebra Madrassen, som er to-delt, købes separat og findes i flere varianter, ligesom der også kan tilkøbes lagen, vådliggerlagen samt rullemadras med ”runde hjørner”.

Beskrivelse

Sebra Sengen, Baby & Jr. bærer FSC™-mixmærket (Licensnummer: FSC™ C160110), hvilket betyder, at produktet er lavet af FSC™-certificeret og andet kontrolleret materiale.

Om FSC™
Forest Stewardship Council™ (FSC™) er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC™ udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Historien om Juno sengen, der blev til Sebra Sengen

Sebra har rettighederne til Juno sengen, oprindeligt designet af Viggo Einfeldt i 1942-43. I 2016 blev den klassiske, tidløse og smukke seng relanceret under navnet Sebra Sengen.

Sengens design kunne således fejre sit 75-års jubilæum i 2017.

Sengen blev oprindeligt kendt, som ”sengen, der vokser med barnet” – et slogan, der må siges at være sand, da der er tale om en funktionel seng med en udtræksfunktion, som gør, at sengen kan anvendes af barnet igennem flere barnestadier fra baby til junior. En lang anvendelsesperiode til gavn for både barnet, familien og miljøet.

Sikkerhed var Juno sengens dna og er i dag videreført til Sebra Sengen
Den originale Juno seng, adskilte sig ved at være en af de første, hvis ikke dén første barneseng, som havde barnets sikkerhed i fokus. Sikkerhedselementet var altså en del af sengens dna, men selvom Juno sengen dengang og op igennem årene har været en god og sikker seng, som er gået i arv fra generation til generation, så lever Viggo Einfeldt's oprindelig design ikke længere op til nutidens strenge sikkerhedskrav til børnesenge.

Sebra har derfor tilpasset Sebra Sengen og dens funktionalitet noget i forhold til det oprindelig design både for at kunne leve op til de nutidige standarder for barnesenge og samtidig for at kunne tilgodese nutidens forældre.

Specifikationer

Varenummer 200130043
Pris 7.095,00 kr.
Mærke Sebra
barcode 5704680044457

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Baby- og Juniorseng fra Sebra - Wooden Edition
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.