Seng fra Sebra, Baby & Jr. - Classic Grey

SEBRA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 6.995,00 kr.
  5.246,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Den klassiske Sebra Seng – tidligere kendt som Juno sengen - er børnesengen, der vokser med barnet. Topsælgende Sebra Seng, Baby og Junior er en dansk-designet baby- og børneseng, som kan udtrækkes til juniorseng.

Sebra sengen kommer usamlet og samles let ved at følge den tilhørende samlevejledning, som bør gemmes til senere brug.

Sebra Sengen, Baby & Jr. er beregnet til børn fra fødsel op til 155 cm.

Sebra Sengen, Baby & Jr., er beregnet til max. 15 kg. i øverste sengebundsindstilling og 80 kg. i den nederste.

Beskrivelse

Sebra Sengen, Baby & Jr., kommer i to forskellige trækvaliteter og adskillige farver. Denne udgave er den klassiske og tidløse Classic grey, der gør den oplagt til et hvert børneværelse og som en seng, der kan gå i arv fra generation til generation ligesom Juno sengen gjorde. Sebra Sengen, Baby & Jr. er behandlet med en antibakteriel, miljøvenlig og giftfri lak, som sikrer et renere indeklima og beskytter barnets sundhed. Mikrobiologiske sølv-ioner, som især bliver brugt i sundhedssektoren, nedbryder og forhindre mikroorganismer i at gro og mindsker derfor også spredningen af bakterier. Lakken er uafhængigt testet efter de restriktive JIS Z 2801 normer blandt andet på E. coli- bakterier. Sebra Sengen, Baby & Jr. lever op til sikkerhedskravene i DS/EN 716-1:2017+AC:2019.

Sebra Interiør erhvervede i 2016 retten til Juno sengen, oprindeligt designet af Viggo Einfeldt i 1942-43, og relancerede den klassiske, tidløse og smukke seng under navnet Sebra Sengen. Sengens design kunne således fejre 75-års jubilæum i 2017. Sengen blev oprindeligt kendt, som ”sengen, der vokser med barnet” – et slogan der må siges at være sand, da der er tale om en funktionel seng med en udtræksfunktion, som gør, at sengen kan anvendes af barnet igennem flere barnestadier fra baby til junior (155 cm). Det sikrer længere anvendelse til gavn for både barnet, familien og miljøet. Juno sengen, adskiller sig ved at være en af de første, hvis ikke dén første barneseng, som havde barnets sikkerhed i fokus. Sikkerhedselementet er altså en del af sengens dna, men selvom Juno sengen dengang og op igennem årene har været en god og sikker seng, som er gået i arv fra generation til generation, så lever Viggo Einfeldt's oprindelig design ikke længere op til nutidens strenge sikkerhedskrav.

Sebra Interiør har derfor tilpasset sengen og dens funktionalitet noget i forhold til det oprindelig design både for at kunne leve op til de nutidige standarder for barnesenge og samtidig for at kunne tilgodese nutidens forældre. Blandt andet kan sengens bund hæves, således barnet i de første spæde måneder er lettere at løfte op fra sengen og lægge i sengen. Den hævede sengebund gør det nemmere at få et godt og sikkert greb om barnet når det skal tages op og samtidig kan forælderen bedre støtte spædbarnets baghovedet og nakken når barnet skal sove, fordi afstanden til sengebunden ikke er så lang – det er både sikkert for barnet og bedre for forælderens ryg. Når barnet begynder at gøre tegn til selv at kunne komme op i siddende eller kravlende position sænkes sengens bund.
De, for sengen så karakteristiske og håndværksmæssigt svære tremmesider og gavlender skaber sikkerhed for barnet i dets første leveår og sikrer, at barnet ikke triller ud når det begynder at kunne bevæge sig mere, sidde selv eller, når det begynder at kunne stå oprejst. Sengens tremmer er skåret til i bunden, så der opstår en hældning, som gør, at barnet ikke kan få fodfæste og klatre/falde ud over sengens kant. Monteringen af tremmesiderne, som kan fjernes når barnet selv kan kravle ud af sengen, er gjort mere brugervenlige i forhold til det oprindelige design.
De forskellige kombinationsmuligheder gør det muligt hele tiden at finde nye anvendelsesmuligheder, hvilket var en af Viggo Einfeldts oprindelige idéer bag Juno sengen.

Sebra Sengen, Baby & Jr. matcher de øvrige møbler fra Sebra Møbelfamilien, som er kendetegnet ved bløde, afrundede hjørner og et tidløs, klassisk og skandinavisk udseende. Sebra Madrassen købes separat og der findes flere varianter, ligesom der som tilbehør også kan købes lagen, vådliggerlagen samt rullemadras.

Specifikationer

SKU 200130042
Pris 6.995,00 kr.
Mærke Sebra
barcode 5704680056771

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Seng fra Sebra, Baby & Jr. - Classic Grey
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.