Seng fra Sebra, Baby & Jr. - Jetty Beige

SEBRA
Udsolgt
vejl. 6.995,00 kr.
  5.246,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Sebra-sengen – sengen, der vokser med dit barn. Sebra-sengen, Baby & Jr., er en baby- og juniorseng designet til indendørs brug. Det er en udtræksseng, der kan bruges som en babyvugge og senere som en juniorseng.

Sengen er beregnet til maks. 15 kg i den øverste sengbundsposition og 80 kg i den nederste position.

Sebra-sengen, Baby & Jr., er en danskdesignet generationseng, der kan bruges i flere stadier af barndommen og nemt kan gives videre (eller videresælges), når du passer godt på den. På den måde hjælper du med at bevare værdifulde ressourcer.

En seng til nyfødte, spædbørn, småbørn og juniorer – og til den næste generation.

Giv din gamle Baby & Jr. seng videre til det næste barn eller den næste generation – det er godt for miljøet og sikrer samtidig, at sengens lange designhistorie fortsætter. Materiale Bøgetræ Birketræ HDF

Beskrivelse

Mål H: 88 L: 115,25 B: 75,85
Vægt 33000g
Maks belastning 15 kg / 80 kg
Instruktioner Tør af med fugtig klud Om FSC™
Forest Stewardship Council™ (FSC™) er en global, nonprofitorganisation dedikeret til fremme af ansvarlig skovforvaltning over hele verden. FSC™ definerer standarder baseret på aftalte principper for ansvarlig skovforvaltning, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter.

Sebra Sengen, Baby & Jr., er en klassisk og tidløs seng, perfekt til ethvert børneværelse. Den er designet til at kunne gå i arv fra generation til generation, ligesom den berømte Juno seng. Denne model er behandlet med en antibakteriel, miljøvenlig og giftfri lak, som fremmer et sundere indeklima og beskytter barnets sundhed. Lakken indeholder mikrobiologiske sølv-ioner, som forhindrer væksten af mikroorganismer og reducerer spredningen af bakterier, testet efter de strenge JIS Z 2801 normer.

I 2016 erhvervede Sebra Interiør rettighederne til Juno sengen, designet af Viggo Einfeldt i 1942-43, og relancerede den som Sebra Sengen. Dette design fejrede sit 75-års jubilæum i 2017, kendt for sin funktion, der tillader sengen at "vokse" med barnet fra baby til junior (155 cm). Den oprindelige Juno seng satte fokus på barnets sikkerhed, en kerneværdi som Sebra Interiør har bevaret, samtidig med at de har tilpasset designet til moderne sikkerhedsstandarder.

Forbedringer inkluderer en justerbar sengbund, der gør det lettere for forældre at løfte barnet fra sengen, og tremmesider og gavlender der sikrer, at barnet ikke falder ud. Disse tremmer er designet med en hældning for at forhindre barnet i at klatre ud. Sebra Sengen tilbyder fleksible kombinationsmuligheder og matcher andre møbler fra Sebra, som alle har bløde, afrundede hjørner i et klassisk, skandinavisk design. Sebra Madrassen og tilbehør som lagen og vådliggerlagen sælges separat.

Specifikationer

SKU 200130054
Pris 6.995,00 kr.
Mærke Sebra
barcode 5704680066695

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Seng fra Sebra, Baby & Jr. - Jetty Beige
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.