Altid Gratis Fragt | Afsendes idag | 30 dages returret

Baby kørepose m. hætte fra Reima - Corbus - Grey melange

Se alle Køreposer
748,00 kr
Kun 1 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
510165B-0570

Andre varianter

Reima Corbus kørepose til babyer fra 0-6 mdr. der passer til autostol og klapvogn. Reima Chort klapvognspose er en meget varm, beskyttende sovepose der kan åbnes i begge sider, så du nemt kan åbne den og baby kan sove videre i køreposen, når du kommer inden for i varmen. Reima Corbus er alt i alt en super smart og lækker baby kørepose i høj kvalitet og lækkert unisex grey melange design fra finske Reima.
  • Reima Corbus baby sovepose er vandafvisende,
  • Udgang til sikkerhedssele bagpå
  • Justerbar frontklappen
  • Hætte med lynlås
  • Lomme på forsiden til hue, vanter, sutter o.a. babyting, samt dine nøgler, penge, mobil, m.v.
Reimas overtøj er et af de bedste og mest funktionelle mærker på markedet. Overtøjet er meget let og produceret i et materiale der har en super lækker og blød overflade. Størrelsesguide: Se måleskema under billederne. Reima® -modeller er dimensioneret efter børnenes størrelse (størrelse 104 = 104 cm) med plads til at vokse i én sæson! Det betyder, at modeller, der købes om efteråret bør passe fint vinteren igennem. En flyverdragt passer perfekt, når der stadig er luft i ryggen, når barnet sidder på hug. Ærmerne har en passende længde, når håndleddet ikke blottes, når barnet løfter hænderne i vejret. Barnets kropsbygning er en afgørende faktor, når man skal vælge en størrelse med plads til at vokse. Børn føler sig tilpas og sikre i tøj, der har den rigtige størrelse. Tætsiddende kan virke hæmmende, når børn leger og klatrer. Det kan også være vanskeligt at bevæge sig i tøj, der er for langt og sidder løst, og børnene kan risikere at hænge fast.Overtøj skal sidde tilpas løst, så der er plads til et passende antal mellemlag og luft til isolering. Tøj, der sidder for tæt til kroppen, giver ikke god varme. Pleje: Følg den angivne vasketemperatur. Vaskes separat på vrangen. Luk lynlåse og velcrobånd. Anvend vaskemiddel uden blegemiddel. Anvend ikke skyllemiddel. Kan tørres i tørretumbler eller tørreskab (maks. 40 °C). Tages ud af maskinen, når programmet er færdigt for at undgå farveforandringer.
Specifikationer
SKU510165B-0570
MærkeReima
VaskeanvisningVaskes separat med vrangen ud. Luk lynlåse og etiketter. Et vaskemiddel, som ikke indeholder blegemiddel. Brug ikke skyllemiddel. Tag tøjet ud af vaskemaskinen umiddelbart efter afslutningen af programmet for at forhindre misfarvning. Tørring ved stuetemp
Størrelse0-6m
Alder0 mdr, 2 mdr, 3 mdr, 6 mdr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Baby kørepose m. hætte fra Reima - Corbus - Grey melange
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.