Baby kørepose fra Kaiser - Anna - Turkis m. grøn

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Baby kørepose model Anna er en ny kollektion køreposer i stærke farver med lynlås i kontrastfarve fra tyske Kaiser. Baby kørepose der er vindtæt og perfekt til lift og autostol og egner sig til børn fra 0-12 mdr. Anna kørepose til baby fra Kaiser kan spændes ind ved hovedet til "mumie-form" så den slutter mere tæt og beskyttende om baby, som ikke kommer til at fryse i barnevognen eller når autostolen bæres uden for. Klavognsposen med 100% polyester yderst og polyesterfleece invendigt Fleece kørepose Anna passer til selerne fra klapvogne, barnevogne og autostole (3- og 5 punktssele). Det gør denne baby kørepose ideel på ture i bil og klap- og barnevogne, da dit barn kan spændes mere sikkert fast, end hvis det sat i flyverdragt eller andet stort udetøj. Og så giver denne kørepose dit barn mere bevægefrihed end en flyverdragt, hvilket kan være meget generende og varmt for et lille barn.
 • Anna er en lækker varm og blød kørepose i trendy design fra tyske Kaiser
 • Mål: ca 86 x 43 cm
 • Anna er lavet i Öko-Tex 100 standard materialer
 • Effektiv ned til ca. minus 10 grader (kontroller altid at barnets påklædning er tilstrækkelig
 • Kørepose der passer til alle standard autostole (gruppe 0+)
 • Klapvognsposen kan spændes ind sammen ved hovedet - ekstra beskyttelse mod regn og vind, når baby transporteres uden for
 • Vind- og smudsafvisende kørepose med blødt og åndbart fleece foer
 • Udgang til 3 og 5 punkt seler - sikkert fastspændt
 • Fleece posen kan nemt åbnes, så temperaturen kan tilpasses indeklima
 • Kan vaskes ved 40 grader
 • Klapvognsposen Anna fra Kaiser egner til børn i alderen 0 - 12 mdr.
Beskrivelse
Tyske Kaiser har i over 30 år prisvindende produkter til børn, der lever op til den højeste standard for sikkerhed. Med en kørepose fra Kaiser får du en rigtig lækker kørepose til en rigtig god pris.
Specifikationer
Pris 498,00 kr.
SKU 4011863749339
barcode 4011863749339
Mærke Kaiser
Farve Turkis
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Baby kørepose fra Kaiser - Anna - Turkis m. grøn
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.