Baby bestik fra Munchkin - 3 skeer og 3 gafler (12m+)

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Baby bestik fra Munchkin der er special designede til en lille babymund og perfekte til børn fra 12 mdr. og som skal til at lære at spise selv. Sæt med 3 stk. skeer og 3 stk. gafler i turkis, orange og grøn (et sæt i hver farve) der er 100% fri for BPA. Bestik fra Munchkin med ergonomisk skaft med rundet kant der ligger behageligt og sikkert i babyhånden. Skaftet på bestikket har en god (lang) længde, som gør det nemt for barnet at holde om det og spise af det. Skeen har en godt rundet tip, som gør det nemt for barnet selv at spise af det og få mad op på skeen. Gaflen har rundede takker, så barnet ikke stikker sig på dem - helt sikre at spise af. Bestikket er designet så den passer perfekt til en lille barnemund og de rundede kanter beskytter barnets mund. Det gør det nemt og behageligt for den lille baby at lære at spise selv.
Beskrivelse
Kan vaskes i opvaskemaskinen - øverste hylde
Specifikationer
SKU MKN-FED21
Pris 45,00 kr.
Mærke Munchkin
barcode 5019090114547
Alder 12 mdr, 2 år
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Kvalitet
Pris
Gode til børn fra 1 år
Anmeldelse af Ove Andersen Petersen

Jeg købte disse, fordi jeg manglede gafler til mit lille barn. (Det er svært at finde gode gafler!). Jeg kan godt lide Munchkin, så jeg købte disse. De virker rigtig gode - robust materiale, holder godt efter vask i opvaskemaskinen, barnet kan holde godt på dem, osv. Men de er lidt større, end jeg troede. Jeg ønskede også at bruge skeerne til min datter på 11 måneder, og de er meget brede for hendes mund. Jeg kunne godt ønske at de var bare en smule mindre. Dog vil jeg sige, at min 2,5-årige er meget glad for, så det passer nok meget godt at der står at de er gode fra 12 måneder og opefter!
Pris
Kvalitet
Godt bestik til en yderst rimelig pris
Anmeldelse af Anne
Vi købte sættet pga gaflerne, fordi vi søn er begyndt at øve sig i at spise selv. Vi ønskede at undgå han skulle stikke sig på gaflerne, hvilket de bestemt lever op til :)
Kvaliteten er desuden super :)

2 Item(s)

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Baby bestik fra Munchkin - 3 skeer og 3 gafler (12m+)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.