Baby badebukser fra Konfidence - AquaNappy - Navy Polka Dot (3-30m)

KONFIDENCE
Udsolgt
  138,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Ble badebukser fra Konfidence, der har vundet talrige priser for sit smarte design og høje funktionalitet. Baby badebukser i 3 lag, der er specielt designet til at have på til babysvømning - de holder helt tæt og du behøver ikke badeble (som Libero) eller andet for at sikre, at de holder tæt. Konfidence ble badebukser med både velcro og trykknapper som giver optimal pasform og sikkerhed, og det er nemt at tage/give ble badebukserne af og på - selvom de er våde. De gode tilpasningsmuligheder betyder også at Konfidence blebadebukserne. NB! Husk at checke lokale regler i svømmehallen PASSER TIL BØRN FRA ca. 3-30 MDR. (one size). Det er smart, da du ikke skal ud og investere i nye badebukser flere gange. Konfidence badebukserne har blød og smidig elastik i livet og ved benene, så barnet frit kan bevæge sig i vandet. Ble badebukserne fra Konfidence er anti-lækage-sikre, da der er plastindlæg mellem de ydre og indre lag. Dette sikrer at 'uheld' holdes inde i bleen. Derfor behøver du heller ikke anvende badeble, blebukser eller indlæg. Husk dog at tage barnet op fra svømmehallen med det samme, hvis der sker 'uheld' (af hensyn til barnets komfort). Prisbelønnet badeble der er godkendt til svømmehal Svømme ble der holder helt tæt uden brug for ekstra ble - virker effektivt alene Ble badebuks med blød og smidig elastik i livet og ved benene Svømmeble fra Konfidence som barnet kan bevæge sig frit i Svømme ble med trykknapper og velcro i siden - nem at tage af og på Skyl altid bleen grundigt efter brug. Kan også vaskes ved 40°c finvask Konfidence badebleer fås i mange lækre designs Konfidence svømmeble er one size - passer til børn fra ca. 3-30 mdr. - økonomisk badeble (P.s. børn er forskellige så check pasform inden de tages i brug)
Beskrivelse
Da badebleen fra Konfidence er one size og dækker fra 3-30 mdr. kan du evt. anvende en engangs svømmeble inden under i starten, hvis du ikke føler, at ble badebukserne slutter tæt nok. Badebleer fra Konfidence der er påkrævet i mange engelske svømmehaller og dermed perfekte til babysvømning Engelske Konfidence er familieejet og har eksisteret siden 1998. Konfidence specialiserer sig i badetøj i neopren, flydejakker, svømmeudstyr og baby badebleer.
Specifikationer
Pris 138,00 kr.
SKU 5060150982583
barcode 5060150982583
Mærke Konfidence
Vaskeanvisning Vask ved 40° C (finvask)
Størrelse 0-2år
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Baby badebukser fra Konfidence - AquaNappy - Navy Polka Dot (3-30m)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.