Ansigtsmaling fra Snazaroo - Blister white (18ml)

SNAZAROO
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 63,00 kr.
  47,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Snazaroo sminkefarve i høj kvalitet. Snazaroo ansigtsfarve findes i et væld af flotte farver og egner sig både til begynder og professionelle.

Brug sminkefarve til rollespil og udklædning. Det er nemt at vaske af efter brug og er fri for parabener og parfume. Kun de bedste kosmetiske ingredienser er brugt til at lave Snazaroo sminkefarve så den er skånsom og ideel til følsom og sart hud.

Du påfører det ved at bruge en pensel eller en svamp med lidt vand på og så dypper du lidt maling på og så påfører du det.

Find inspiration til design på Snazaroo’s hjemmeside.

Når du er færdig med at være klædt ud og malet i ansigtet vasker du det nemt af med vand og sæbe.Bruges sammen med en voksen og må ikke komme i kontakt med munden. Opbevar det i orginal emballage, rent og tørt og ikke i solen.

Det anbefales lave en plet test på indersiden af albuen inden brug i ansigtet for at checke for evt. allergisk reaktion.

Læs brugsvejl. inden brug

Beskrivelse

Snazaroo ansigtsmaling er vandbaseret, og er den super nem at påføre på huden og så let at vaske af med sæbe og vand.
Snazaroo produceres ved hjælp af ingredienser i kosmetisk kvalitet. Snazaroo-produkter testes dermatologisk ved at udføre patch-tests i en gruppe frivillige med følsom hud. Færdigvares sikkerhed vurderes af en certificeret toksikolog i henhold til både EU og USAs kosmetiske regler. Snazaroo produkter indeholder ikke duft, parabener, MIT / CMIT og nanomaterialer.
Snazaroo-serien indeholder 54 forskellige nuancer, der fås i forskellige finish (klassisk, glitrende, metallisk). Snazaroo nuancer er alle stærkt pigmenterede og tilbyder god dækning.Snazaroo udfører ikke nogen form for test på dyr.
Snazaroo har hovedkontor  i Minehead, Somerset, og Snazaroo produceres i England.
Snazaroo's fabrik er ISO 22716 certificeret, hvilket garanterer god fremstillingspraksis for kosmetiske produkter.Snazaroo er godkendt af Mumsnet, Storbritanniens mest populære websted for forældre. Mumsnet-samfundet anbefaler Snazaroo for kvaliteten af deres produkter, deres sikkerhed og mildhed over for huden og hvor lette de er at anvende. Mange forældre anser Snazaroo ansigtsmaling som 'sikker maling'.

Specifikationer

Pris 63,00 kr.
Varenummer 791021
barcode 766416110008
Mærke Snazaroo
Materiale Andet

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ansigtsmaling fra Snazaroo - Blister white (18ml)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.