Ammepude fra Doomoo - Softy Forårsblomst Rosa

DOOMOO
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 498,00 kr.
  374,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Doomoo Ammepude er en ultrablød og ergonomisk ammepude, der passer til lille og stor. Puden anbefales af ammende jordemødre til sit professionelle design. Med Doomoos ammepude får moderen den korrekte støtte til skuldre, ryg og arme, mens barnet får den rigtige ammeposition.

Ammepuden udmærker sig især ved fyldet, der består af mikro styrofoam kugler (EPS). Disse giver en blød effekt, ammepuden bliver aldrig hård at ligge på for barnet og kuglerne "larmer" ikke som de store krøyerkugler. EPS (Styrofoam) kuglerne har desuden antibakteriel egenskaber for høj hygiejne. ESP kuglerne giver ammepuden en bounce effekt, der gør at barnet ikke falder ned og mister grebet af brystvorten og den runde form gør at ammepuden ligger tæt omkring kroppen, så den ikke glider væk under amning.

Begge dele for at undgå ømme brystvorter og problemer med amningen. Ammepuden er også perfekt når barnet skal lære at sidde selv, læg ammepuden rundt om ryggen på baby så slår han sig ikke hvis han falder bagover eller til siden. Ammepuden har blødt aftageligt jersey betræk af Øko-tex bomuld og elastan. Puden kan vaskes ved 30 grader og pudebetrækket kan vaskes ved 40 grader.

Beskrivelse

Bedst i test! Doomoo ammepude og Doomoo Amning og Graviditetspude er blevet udnævnt til Bedste ammepude af teststedet Bäst-i-test.se

Den runde form af Doomoo ammepude betyder, at puden sidder fast omkring moderens mave. Puden er fyldt med minimale, rustfri EPS-kugler, der er formet til moderens og babyens krop. Den er blød og behagelig og bevarer sin bedøvelse under amning uden at kollapse. På denne måde mister babyen ikke grebet om brystvorten og får en optimal ammeposition.
Doomoos ammepude har flere smarte funktioner. Det kan bruges som en behagelig liggestøtte til barnet, både når det ligger på maven og på ryggen og som en sikker sædestøtte, som en "lære at sidde-pude".
EPS-kugler indeholder meget luft, så kuglerne bliver flade efter en bestemt brug. Derfor kan Doomoos kvalitetspuder fyldes med nye bolde via en lynlås på den indre pude. EPS-kugler har en antibakteriel egenskab, der er gavnlig i amningssituationer. Bakterier kan ikke overleve naturligt i miljøet på mikrosfærerne. Doomoo EPS kugler og ekstra covers er tilgængelige som tilbehør. Med Doomoo Amningspude bliver både moderen og babyen mere afslappet og har et fungerende og hyggeligt ammemoment, som ifølge nyere forskning stimulerer mælkeproduktionen.

Doomoo Ammepudefås i mange forskellige farver og også som en større, kombineret amme- og graviditetspude. Pudebetræk er lavet af økologisk bomuldstrik. Dækslet er aftageligt og kan maskinvaskes i 30 grader. Den indvendige pude kan også maskinvaskes i 30 grader. Tip! Vask dækslet ofte, det strammer puden.

Fakta Doomoo Ammepude
-Ergonomisk og ultrablød
-Fyldt med minimale EPS-kugler
-Multifunktionel, liggende og siddende støtte til barnet
-Organisk, Ökotex certificeret strik af bomuld
-Fyldbare EPS-kugler som tilbehør
-Extra covers er tilgængelige
-Doomoo Amningspude fås i to størrelser

Størrelse: 50x48x14 cm
Materiale: Betræk i 95% bomuld og 5% elastan. Indvendig pude 92% polyester, 8% elastan.
Påfyldning: EPS kugler af 100% polystyren.
Vask: 30 grader i maskinen til betræk og inderside

Specifikationer

Varenummer 5400653008036
Pris 498,00 kr.
barcode 5400653008036
Mærke Doomoo
Materiale Kunststof, Bomuld

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ammepude fra Doomoo - Softy Forårsblomst Rosa
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.