★ SPAR 50 % på ALLE Vinterjakker ★
Sistema
Brug for hjælp?
- Ring 3694 9699 (hverdage kl 12-16)

Ammepude fra Doomoo - Softy Forårsblomst Blå

498,00 kr.
Sendes om 4-6 dage
SKU
5400653008029

Bedst i test! Doomoo ammepude og Doomoo Amning og Graviditetspude er blevet udnævnt til Bedste ammepude af teststedet Bäst-i-test.se

Den runde form af Doomoo ammepude betyder, at puden sidder fast omkring moderens mave. Puden er fyldt med minimale, rustfri EPS-kugler, der er formet til moderens og babyens krop. Den er blød og behagelig og bevarer sin bedøvelse under amning uden at kollapse. På denne måde mister babyen ikke grebet om brystvorten og får en optimal ammeposition.
Doomoos ammepude har flere smarte funktioner. Det kan bruges som en behagelig liggestøtte til barnet, både når det ligger på maven og på ryggen og som en sikker sædestøtte, som en "lære at sidde-pude".
EPS-kugler indeholder meget luft, så kuglerne bliver flade efter en bestemt brug. Derfor kan Doomoos kvalitetspuder fyldes med nye bolde via en lynlås på den indre pude. EPS-kugler har en antibakteriel egenskab, der er gavnlig i amningssituationer. Bakterier kan ikke overleve naturligt i miljøet på mikrosfærerne. Doomoo EPS kugler og ekstra covers er tilgængelige som tilbehør. Med Doomoo Amningspude bliver både moderen og babyen mere afslappet og har et fungerende og hyggeligt ammemoment, som ifølge nyere forskning stimulerer mælkeproduktionen.

Doomoo Ammepudefås i mange forskellige farver og også som en større, kombineret amme- og graviditetspude. Pudebetræk er lavet af økologisk bomuldstrik. Dækslet er aftageligt og kan maskinvaskes i 30 grader. Den indvendige pude kan også maskinvaskes i 30 grader. Tip! Vask dækslet ofte, det strammer puden.

Fakta Doomoo Ammepude
-Ergonomisk og ultrablød
-Fyldt med minimale EPS-kugler
-Multifunktionel, liggende og siddende støtte til barnet
-Organisk, Ökotex certificeret strik af bomuld
-Fyldbare EPS-kugler som tilbehør
-Extra covers er tilgængelige
-Doomoo Amningspude fås i to størrelser

Størrelse: 50x48x14 cm
Materiale: Betræk i 95% bomuld og 5% elastan. Indvendig pude 92% polyester, 8% elastan.
Påfyldning: EPS kugler af 100% polystyren.
Vask: 30 grader i maskinen til betræk og inderside

Specifikationer
SKU 5400653008029
Pris 498,00 kr.
barcode 5400653008029
Mærke Doomoo
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewAmmepude fra Doomoo - Softy Forårsblomst Blå
To Top