Ammeindlæg fra Joha i 100% Merino uld - Natur

Uld

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Ammeindlæg i 100% fin og lækker meriono uld der varmer og beskytter dine bryster, absorberer mælk og holder på samme tid dine bryster tørre og varme og tillader huden at ånde. Joha ammeindlæg anbefales af jordemødre og sundhedsplejersker. Ved at holde brysterne varme hjælper du med at forhindre tilstoppede mælkekirtler. Ammeindlæg fra Joha der har lommer til engangs ammeindlæg, hvilker gør dem ekstra absorberende. Ammeindlæg fra Joha i lækker og fin merino uld, som varmer og beskytter brystet mod kulde og dermed mod brystbetændelse. Ammeindlæg fra Joha i merionould er specielt gode, hvis du har følsomme bryster eller hvis dine brystvorter nemt bliver ømme og irriterede. Disse ammeindlæg fra Joha er bløde og smidige og ligger ekstra godt i amme-bh'en. Kan vaskes ved 60 grader - husk at anvende vaskemiddel til uld Brystbetændelse er en ubehagelig lidelse, der giver influenzalignende symptomer. Den mest almindelige årsag til brystbetændelse er kulde. Det er derfor vigtigt at undgå træk og kulde og at blive afkølet
Beskrivelse
NB! JOHA ER NORMALT I STØRRELSEN Johas produkter er tildelt EU-Blomsten: - Garanti for de mest miljøvenlige produkter - Sikrer en reduceret vandforurening - Stærke restriktioner for brug af farlige stoffer - Hele produktionskæden er omfattet af høje krav - Garanterer at tøjet holder form og farve - Bedst for miljøet, dig og dine børn
Specifikationer
SKU 99920-5-50
Mærke Joha
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Pris
Kvalitet
Lækkede efter få minutter igennem tøjet.
Anmeldelse af Camilla
Jeg havde glædet mig til at afprøve produktet. Det er lækkert at røre ved og tykt som de beskriver det. Efter de første minutter var jeg våd ud igennem blusen. Indlæggene afsætter også fnuller på brystvorten og det skal man lige være opmærksom på inden man lægger barnet til at sutte. Dog virker de til at holde brysterne varme og tørre, men det er en ringe trøst hvis man har store våde pletter på tøjet som alle kan se. Derfor kun én stjerne.
Pris
Kvalitet
Lækkede efter få minutter igennem tøjet.
Anmeldelse af Camilla
Jeg havde virkelig glædet mig til at afprøve produktet og havde høje forventninger til uldens egenskaber. Det er lækkert at røre ved og tykt som de beskriver det. Efter de første minutter var jeg våd ud igennem blusen. Indlæggene afsætter også fnuller på brystvorten og det skal man lige være opmærksom på inden man lægger barnet til at sutte. Jeg oplevede også en let kløe i starten hvor indlæggene rørten huden - den aftog siden hen. De virker til at holde brysterne varme og tørre, men det er en ringe trøst, hvis man har store våde pletter på tøjet som alle kan se. Derfor kun én stjerne.

2 Item(s)

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ammeindlæg fra Joha i 100% Merino uld - Natur
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.