Ammeindlæg fra ImseVimse - Uld/Silke - Stay Warm - Dråbe

Uld
Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Ammeindlæg - Dråbeformede - i uld og silke fra Imse Vimse varmer og beskytter dine bryster, absorberer mælk og holder på samme tid dine bryster tørre og varme og tillader huden at ånde. Dråbeformede ammeindlæg fra ImseVimse dækker og varmer mælkekirtlerne helt ud til armhulerne, og er gode at bruge f.eks. om natten. Ved at holde brysterne varme hjælper du med at forhindre tilstoppede mælkekirtler. Ammeindlæg fra ImseVimse i uld og silke, som varmer og beskytter brystet mod kulde og dermed mod brystbetændelse. Ammeindlæg fra ImseVimse i uld og silke er specielt gode, hvis du har følsomme bryster eller hvis dine brystvorter nemt bliver ømme og irriterede. Ammeindlæg fra ImseVimse lavet af et lag merino uld og et lag silke. Disse ammeindlæg fra ImseVimse er derfor bløde og smidige og ligger ekstra godt i amme-bh'en. Ammeindlæg fra ImseVimse der måler 14 cm i diameter. Det anbefales at bruge et bomuldindlæg, hvis der skal opsuges meget mælk. Læg bomuldsindlæggene inderst under uld/silke indlægget og skift det regelmæssigt. Ammeindlæg fra ImseVimse i uld og silke kan vaskes ved 30°C på uldprogram eller i hånden med uldshampoo eller oliven sæbe efter behov. Oftest er det dog nok bare at hænge Imse Vimse ammeindlæg i uld/silke til tørre.
Beskrivelse
Brystbetændelse er en ubehagelig lidelse, der giver influenzalignende symptomer. Den mest almindelige årsag til brystbetændelse er kulde. Det er derfor vigtigt at undgå træk og kulde og at blive afkølet
Specifikationer
SKU 7392871382006
Pris 129,00 kr.
barcode 7392871382006
Mærke ImseVimse
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr
Materiale Uld, Silke
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ammeindlæg fra ImseVimse - Uld/Silke - Stay Warm - Dråbe
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.