Ammebrikker fra Haakaa - Medium

HAAKAA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Haakaa Silikone Ammebrikker Medium (18 mm) er designet for at gøre amningsoplevelsen lettere og mere behagelig både for mor og barn, især i tilfælde hvor amning kan være en udfordring.

Haakaa ammebrikker er en ideel løsning for babyer med dårlig sutteteknik eller stramt tungebånd samt mødre med flade eller indadvendte brystvorter, hurtig nedløbsrefleks, eller som simpelthen har brug for tid til at vænne sig til amningen.

Haakaa Silikone Ammebrikker er en effektiv og sikker løsning for mødre, der søger støtte og komfort under amningen.

Deres design og materialevalg sikrer en forbedret og mere behagelig amningsoplevelse for både mor og barn.

Beskrivelse

Opstart på amning kan være hårdt, så det er vigtigt, at du har det vigtigste tilbehør lige ved hånden, så du i den vigtige første tid kun skal koncentrere dig om at etablere en god ammerutine.

Funktioner og Fordele:

To Størrelser: Tilgængelig i to størrelser (Medium: 18 mm og  Large: 24 mm) for at sikre en god pasform for forskellige bryststørrelser.

Tilpasset til Udfordringer ved Amning: Specielt designet til at hjælpe babyer med dårlig sutteteknik og mødre med specifikke brystudfordringer.

Komfortabelt Materiale: Fremstillet af ultra tynd, super blød og 100% fødevaregodkendt silikone, hvilket gør dem både behagelige og sikre at bruge.

BPA, PVC og Thalat-fri: Sikkerheden er i højsædet, da ammebrikkerne er fri for skadelige kemikalier.

Naturlig Følelse: Brikkerne varmes op af moderens kropstemperatur, hvilket giver en mere naturlig og beroligende oplevelse for både mor og barn.

Unik Form: Designet til at give mere hudkontakt mellem mor og barn, hvilket fremmer en følelse af nærhed og forbindelse under amning.

Praktisk Opbevaring: Leveres med en beskyttende beholder for nem og hygiejnisk opbevaring.

Rengøring og Vedligeholdelse:

Rengøring før Brug: Vask ammebrikkerne før de tages i brug. Det anbefales kraftigt at sterilisere dem i kogende vand i 2-3 minutter eller rengøre dem med Haaka opvaskemiddel.

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt, og undgå direkte sollys for at bevare produktets kvalitet og hygiejne.

Specifikationer

SKU MHK003-M
Pris 128,00 kr.
barcode 9420060219562
Mærke Haakaa
Farve Beige
Materiale Silikone

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ammebrikker fra Haakaa - Medium
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99