Aktivitetsspiral m. kontrastfarver - Hoogar Twirly Cat

CARLO BABY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Carlo Baby Aktivitetslegetøj - Hoogar - Underholdning i Timevis med Farver og Lyde

Oplev det indtagende aktivitetslegetøj fra Carlo Baby, skabt til at engagere og underholde dit barn gennem en spændende kombination af farvekontraster, former, og lyde. Dette legetøj er designet ikke kun for at være en visuel nydelse men også en kilde til sansemæssig stimulering, med sine fascinerende prassel-lyde og en indbygget rasle, som sikrer underholdning i timevis.

 

Beskrivelse

Produktfunktioner:

Fascinerende Farvekontraster: Ved at udnytte stærke kontraster i farver og former, stimulerer dette aktivitetslegetøj dit barns visuelle udvikling og holder deres opmærksomhed fast.
Sansestimulering: Udstyret med prassel-lyde og en rasle, inviterer legetøjet til udforskning gennem lyd, hvilket er vitalt for dit barns auditive udvikling.
Ideel Størrelse for Små Hænder: Med en højde på 37 cm, en bredde på 18 cm og en dybde på 10 cm, er dette legetøj perfekt for små børn at kramme, røre ved, og udforske.
Timer af Underholdning: Designet for at engagere og underholde dit barn i lange perioder, gør dette legetøj til en fantastisk følgesvend både i hjemmet og på farten.
Carlo Babys aktivitetslegetøj er en fremragende investering i dit barns tidlige udvikling, der tilbyder en rig og stimulerende legeoplevelse. Med sit tiltalende design og interaktive egenskaber vil dette legetøj uden tvivl blive et hit hos både børn og forældre.

Bredde (cm) 18
Højde (cm) 10
Længde (cm) 37

Specifikationer

Pris 178,00 kr.
Mærke Carlo Baby
SKU 10111885
barcode 7332213141151
Farve Sort, Hvid

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Aktivitetsspiral m. kontrastfarver - Hoogar Twirly Cat
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99