Aktivitetsspiral fra Playgro - Twirly Whirly - Amazing Garden

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Aktivitetsspiral fra Playgro Amazing Garden- som du kan sætte på autostolen, klapvognen, indkøbsvognen, sengen, kravlegården osv. Twirly Whirly kan nemt sættes på - uden bånd eller andet; du drejer bare aktivitetsspiralen rundt om det, den skal sidde omkring. Sjov aktivitets spiral fra Playgro, fyldt med blomster og skøre insekter i stærke farver. Spiralen passer perfekt på bøjlen i klapvognen eller på håndtaget i babyautostolen. Twirly Whirly Who's in the Tree fra Playgro har masser af sjove detaljer og vedhæng og stimulerer både høresansen, synet, følesansen, ligesom vedhængene er gode at bide i ved tandfrembrud og ømme gummer.
  • Twirly Whirly Amazing Garden - Blød og lækker aktivitetsspiral der kan anvendes overalt
  • Fra australske Playgro
  • Fra 0 mdr. - allerede her vil baby blive stimuleret af flotte farver, sjove lyde og forskellige materialer
  • Glade farver, mange mønstre, dejligt blødt stof, vedhæng der knitrer
  • Sættes nemt på indkøbsvognen, autostolen, klapvognen, sengen, osv.
  • Af polyester der kan vaskes af
Beskrivelse
Rigtig sød spiral, der kan anvendes overalt. Du sætter den nemt på, hvor din baby har brug for at blive stimuleret og underholdt: i indkøbsvognen, autostolen, klapvognen, sengen osv. Der er garanti for mange timers underholdning.
Specifikationer
Pris 268,00 kr.
Mærke Playgro
SKU 10111885
barcode 9321104118851
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Aktivitetsspiral fra Playgro - Twirly Whirly - Amazing Garden
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.