Aktivitetsrullespejl i træ fra Sebra

SEBRA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 429,00 kr.
  322,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Aktivitetsrullespejl med 5 forskellige sider at udforske samt en rulle-funktion er der timevis af underholdning i dette aktivitetslegetøj, som hører til Sebra Woodland kollektion. Med dette aktivitetsrullespejl får dit barn gode muligheder for at udfordre og afprøve sin motoriske formåen. Aktivitetsrullespejlet har tre lange sider og hver side har et legemodul, tilbyder hver sin form for aktivitet til motorisk træning og sansning. Udover spejlet, indeholder dette rullende stykke legetøj, nemlig også en kugleramme med tre linjer med tilhørende trækugler og en labyrint med to runde bevægelsesmulige knapper, der kan skærpe dit barns finmotorik og retningssans. Start med at bruge babylegetøjet, som motiverende faktor foran barnet når det skal øve sig i at løfte hovedet og styrke nakke- og mavemusklerne. Dit barn vil kunne spejle sig i spejlet eller kigge på de to ender med hvert deres mønster. Når barnet bliver lidt ældre, vil det række ud, røre og pille ved babyaktivitetslegetøjet. Barnet vil hurtigt opdage at legetøjet kan trille væk når man skubber til det, og det vil motivere barnet til at krybe og senere hen kravle efter det rullende spejl. Træhjulende er beskyttet af en gummikant, så produktet ikke ødelægger gulvene eller skabe, som den måtte støde ind i. Samtidig gør gummikanterne også produktet mere støjsvag, når den ruller hen over gulvet. Dit barn kan med dette aktivitetsrullespejl, løbende i sin udvikling, få glæde af de forskellige aktiviteter, i takt med at det inden for sit første leveår, tilegner sig flere motoriske færdigheder. Aktivitetsrullespejlet er udført i en kvalitet, som kan gå i arv. Aktivitetslegetøjet er designet i Danmark.

Beskrivelse

Anbefalet alder: 0+. Mærkning: CE, UKCA. Rengøring: aftørres med klud. Materiale Krydsfinér/MDF/Guger træ Længde (cm) 20 Bredde (cm) 16 Højde (cm) 16 Diameter 16

Specifikationer

Pris 429,00 kr.
Varenummer 301730037
barcode 5704680062758
Mærke Sebra

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Aktivitetsrullespejl i træ fra Sebra
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.