Aktivitetsbog m. Monster High - Monsteristisk Design Bog

LITAS
Udsolgt
  88,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Monster High er et kæmpe hit til lidt større piger fra ca. 5-8 år på grund af de seje monsterpiger. Monster High er derfor en oplagt afløser til de piger, der tidligere var vild med prinsesser. Aktivitetsbog / Designbog på 96 sider med masser af Monster High modeller, som du kan designe med din egen monsterstil. Gør dig klar til at skabe monsteristiske og skræmmende design! Brug din uhyrlige monsterfantasi, og lav din egen funky, uhyrlige mode til eleverne på Monster High. Denne designbog indeholder masser af inspiration og modeller, så du kan skabe frygteligt fantastisk tøj. Miks mønster og farver i sofistikeret asymmetri og skab en dødsmart stil. Der er masser af Monster High modeller, der skal farvelægges. Der er beskrivelse af de skræmmende elever på Monster High (f.eks. Lagoona Blue) og hvordan de klæder sig. Alt sammen inspiration til, hvordan du selv kan designe deres tøj. Tag tusserne i brug eller gør det endnu mere kreativt og klip ud fra blade og aviser. Clawden Wolf - datter af vareulvene - elsker f.eks. dyreprint og 'bling-bling' så bliv inspireret og giv hende din helt egen design på. Rigtig spændende og sjov aktivitetsbog som seje små - og store - fashionistas vil elske. Aktivitetsbogen med Monster High er med spiralryg, så det er nemt at bladre i bogen. Aktivitetsbogen er med masser af fine illustrationer der er sjove at farvelægge.
  • Træner motorikken og koncentration
  • Fra ca. 5-8 år
  • 96 sider og mange timers underholdning

Beskrivelse

Fine malebøger og aktivitetsbøger. Find tusserne frem og mal de flotte motiver i favorit farverne. Nogle af malebøgerne indeholder også søde klistermærker (aktivitetsbøger). I kan tegne sammen eller dit barn kan tegne selv. Underholdning til mange timer både hjemme og on the go.

Specifikationer

Pris 88,00 kr.
Varenummer 9788776798314
Mærke Litas
barcode 9788776798314

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Aktivitetsbog m. Monster High - Monsteristisk Design Bog
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.