Air Traveller fra Deryan - Flysæde / Rejseseng 2-i-1

Flere visninger

Air Traveller fra Deryan til flyrejse med småbørn

Varenummer:

Atgrey
Deryan Air Traveller er et prisvindende oppusteligt flysæde og rejseseng til børn op til 2 år. Deryan Air Traveller er den perfekte løsning til forældre der skal flyve med småbørn. ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
298,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
Produktvideo
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Deryan Air Traveller er et prisvindende oppusteligt flysæde og rejseseng til børn op til 2 år. Deryan Air Traveller er den perfekte løsning til forældre der skal flyve med småbørn.
Yderligere information

DetaljerHurtigt overblik over de forskellige Deryan modeller:

Deluxe: Kommer med selvoppustelig madras, sovepose og nedfaldbare gardiner (teltet kan mørklægges). Soveposen kan vaskes ved 30 grader med vrangen ud.
Mål JUNIOR foldet ud: 136 x 84 x 62 cm (vægt: 3 kg) - Mål BABY foldet ud: 120 x 75 x 46 cm. (vægt: 2 kg)

Standard: Indeholder ikke madras og kommer med tæppe. Desuden kan baby standard modellen kun åbnes foroven (kan ikke lynes op)

Junior Easy: Kommer med selvoppustelig madras og tæppe (som standard modellen men med madras)

Gør det nemt og enkelt at rejse med børn med en rejseseng fra Deryan! Rejsesengen er konstrueret som et telt og er klart på få sekunder.

Slut med at det skal være så kompliceret at rejse med børn og med alle de overvejelser, man kan gøre sig; Hvor skal de sove? Vil de mon sove andre steder end i deres seng? Kan de falde ud af sengen? Hvad gør vi med myg om natten? - osv osv. Med en rejseseng fra Deryan giver du dit barn et trygt og kendt sted at sove - uanset om det er på længere rejser eller bare på korte besøg hos venner eller familie. Rejsesengen fylder og vejer næsten intet, så det er nemt at have med under armen eller blot putte i kufferten.

Almindelige rejsesenge er tunge og klodsede at have med. Derfor har de fleste af os nok stået i den situation, at vi - inden vi tager ud af døren - skal overveje, om vi tager hjem før eller efter puttetid. Det er bare ærgerligt, når det måske ender med at blive rigtig hyggeligt - og fordi det slet ikke behøver at være så omstændeligt. En rejseseng fra Deryan er så nemt at have med, at du sagtens kan gøre det til en vane at tage det med just in case. Det giver dig en ekstra fleksibilitet - og når dit barn kender teltet og forbinder det med tryghed og hygge, bliver det en leg at få dem til at sove andre steder end i deres egen seng.

Teltet har indbygget solbeskyttelse og insektnet og er derfor også oplagt til at tage med på rejser til varmere lande, f.eks. med moskitoer, eller blot til stranden eller i haven herhjemme, hvor solen også kan være stærk midt på dagen og hvor vi også gerne vil beskytte vores børn mod myg og bier. Det er derfor et dejligt sted for dit barn at sove til middag eller blot sikre, at det ligger i skyggen - og det er meget nemmere at slå dette telt op end at slæbe en barne- eller klapvogn gennem sandet.

Endelig er rejsesengen / teltet generelt bare sjovt og hyggeligt at lege i for dit barn - uanset om det er ude eller inde. Der er intet som at have sin helt egen lille hule, hvor man bare kan lyne op og ned.

Yderligere informationVarenummer Atgrey
Mærke Deryan
Motiv Nej
Info Nej
Størrelse 0-2år


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Air Traveller fra Deryan til flyrejse med småbørn

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet