LED lampe fra Rice - Colour Changing - Kanin

Flere visninger

LED lampe fra A Little Lovely Company - Mini Star Yellow

Varenummer:

LTSY032
Fin og populær Mini star light fra A little Lovely Company - perfekt til børneværelset. Brug den som vågelampe til børn som har brug for lys om natten, da lampen giver et hyggeligt og blødt lys ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
99,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Fin og populær Mini star light fra A little Lovely Company - perfekt til børneværelset. Brug den som vågelampe til børn som har brug for lys om natten, da lampen giver et hyggeligt og blødt lys i mørket. LED stjerne lampe der ikke bliver varm, så du kan trygt lade den stå på børneværelset - og den er nem at flytte rundt.

Stjernelampen er uden ledning og fremstillet i plast - du bruger blot de batterier der medfølger (bruger 3x LR44/AG13 batterier).

Den fine stjerne er yderst dekorativ på børneværelset både for sig selv eller sammen med andre lamper fra A Little Lovely Company.

Mini star light natlampe der kan tændes og slukkes eller sættes på timer. Med timer slukker den automatisk efter 15 minutter. Så vågner barnet om natten, kan den blot selv tænde for lampen så der kommer et (evt. blot 15 min langt) hyggeligt lys på værelset, hvilket kan hjælpe børn med natte angst. Barnet kan også blot tage lampen med i hånden.

Batteritid er ca. 20 timer (med timer lyser den længst på batterierne). Bruger 3 x LR44 batterier (følger med).

Mål: 14,5 x 5,5 x 13,5 cm
Yderligere information

DetaljerA little lovely company er en Hollandsk design virksomhed med speciale i sødt og hipt interiør og pynt til børneværelset fyldt med farver og detaljer. A Little Lovely Company er kendt for de populære pære og Ice cream lamper med deres søde og enkle udtryk. A little lovely company er helt unikke udi at omdanne almindelige brugsgenstande til små stykker magi med et personligt og kreativt touch. Alle produkter har til formål at inspirere og fremme kreativitet, individuel stil, og give en følelse af sjov, glæde og fantasi.

Alle lamper fra A little lovely company er fremstillet i børnevenligt PVC uden BPA, phthalater -og bly. Lampen har LED-pærer, der er batteribesparende.

Kommer i super fin æske.

***

NB! Er ikke sikkerhedsgodkendt som legetøj til børn i alderen 0-3 år

*****

Yderligere informationVarenummer LTSY032
Mærke A Little Lovely Company


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LED lampe fra A Little Lovely Company - Mini Star Yellow

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet