3i1 Termometer fra Brother Max

Udsolgt
- Fri Fragt over 198,-
Brother Max 3i1 termometer - Tag barnets temperatur på en enkel og sikker måde. Certificeret til medicinsk i brug England og kan måle barnets temperatur i panden eller i øret. Termometeret er super enkelt at anvende. Ved temperaturmåling i øret holdes knappen inde til termomeret siger "bib" - så du har dit barns temperatur. Ved måling i panden holdes knappen inde og termometeret føres tværs over panden, slip knappen og temperaturen vises.

Beskrivelse

Brother Max termometeret kan også måle temperaturen i børneværelset og der medfølger en holder med, der kan sættes fast på vægen eller bordet. Så ved du med sikkerhed om baby sover for varmt eller koldt. termometeret Leveres incl 2 batterier, der holder i op til ½ år og ca 3000 målinger. Brother Max 3i1 termometret indeholder ikke kviksølv.

Klinisk certificeret termometer

Bruther Max laver rigtigt gode produkter. 3i1 termometeret fra Brother Max er certificeret til klinisk brug i England, hvilket er din sikkerhed for en sikker måling af dit barns temperatur

Pande-, øre- eller rumtemperatur

Brother Max termomeret kan du til daglig have stående i børneværelset så du kan se rumtemperaturen. Hvis du har mistanke om at barnet har feber måles temperatur nemt ved at føre termometeret hen over panden eller ved at måle temperaturen i øregangen.

Specifikationer

Pris 489,00 kr.
SKU 5060164670001
Mærke Brother Max
barcode 5060164670995